(TT 4/1967)

Andor Arnesen

f. 25.02.1902

Tegn og Tale 4/1967:
Andor Arnesen, Falsensvei 43, Bergen kan feire sin 65 års dag 25. februar, men han er stadig like munter og full av liv.

Det er sikkert få døve som har reist og opplevd så mye som Andor, og det har sjelden vært holdt landsmøter, kongresser, sommerleker for døve, og liknende, uten at Andor har vært med. Han har vært i mange land, og han har en stor evne til å komme i kontakt med folk over alt. Han kjenner mange folk, og han har opplevd mange merkelige ting. Og så er han flink til å fortelle. Kanskje han av og til overdriver litt, men det er morsomt å høre på ham. Sist sommer var han med sin kone på Mallorca, og det var selvfølgelig stor stemning da han kåserte om sin ferietur i Bergen Døveforening, slik som han har gjort flere ganger før.

Av yrke er Andor skredder, men han er også en nyttig mann i Bergen Døveforening, bl. a. som revisor. Det er likevel mest for sitt gode humør og sine mange historier han er mest kjent og skattet, og vi regner med at han ikke ivl forandre seg på noen måte selv om håret er blitt hvitt altfor tidlig. Han vil sikkert fortsette å spre moro omkring seg i mange, mange år framover.

Gratulerer med dagen!